Wie is Rob….


Wat vertel je nu over jezelf?

Een eerste aanzet om eens iets over mezelf te vertellen.

Inmiddels kennis gemaakt met Abraham. En nog steeds bijzonder content dat ik van alles in mijn leven kan doen. Naast uiteraard werkzaamheden die veelal van financiële en management aard zijn, ben ik in mijn vrije tijd ook graag bezig. ‘s Avonds lekker met elkaar een stuk wandelen en bijkletsen. Daarnaast beleef ik altijd veel plezier om iets bijzonders te organiseren voor mijn partner of ons gezin. De kunst om steeds iets anders te bedenken maakt het een uitdaging. En uitdagingen, die ga ik over het algemeen graag aan.

Sport, ja, dat weet zo’n beetje iedereen, Wielrennen. Daar ligt al vele jaren een grote passie van mij. Op de racefiets heel Nederland verkennen. Daarnaast kom ik ook graag in de Ardennen of trek ik de bergen in. Frankrijk en Italië zijn al diverse malen bezocht.

Deze ontzettend leuke sporthobby doe ik met name samen met mijn partner Mirjam. Je ontmoet altijd weer gezellige andere fietsers, ergens even lekker een bak koffie drinken. En natuurlijk al jaren de 11-stedentocht op 2e Pinksterdag. De speld van 10 jaar deelname bezit ik al enkele jaren. We zijn nu samen op weg om ook voor Mirjam de 10e keer te behalen. We gaan ook steeds naar ons gezellige vaste stekkie in Sneek.

Hou van een dolletje, maak graag een lolletje, maar sta ook serieus in het leven. Plezier maken en hebben staat standaard op mijn zonnebril. Ook al ben ik in Poepershoek, haha.

Zeker ben ik te porren om met anderen elders in Nederland een toertocht te fietsen. Als je dit leest, voel je vrij om contact met mij/ons op te nemen. Anderzijds zou ik ook met plezier jullie uitnodigen in onze woonomgeving een ronde te fietsen die ik dan uitzet.

Wellicht tot snel op de fiets of elders…