Journaal

Londen oktober 2017

Londen oktober 2017

Oktober 2017 zijn we met Jeanne enkele dagen in Londen. Film ben ik aan begonnen, volgt de komende weken nog. Met goed weer, hebben we vele leuke delen van Londen bezocht. Deze foto is alvast avondimpressie.

read more
Brabantse gezelligheid

Brabantse gezelligheid

Standaard tussenstop in Brabant en bijkletsen met onze vaste leuke stamgasten die gezamenlijk Cryptograms oplossen

read more
11 stedentocht 2017

11 stedentocht 2017

Mirjam bijna toe aan haar kruisje, de 9e is voltooid. Volgend jaar 10e keer. Rob inmiddels de 14e editie volbracht. Met droog mooi weer, en stevige wind verliep 2017 editie voor ons vlekkeloos. Het ging dit jaar goed, startgroep 8, gestart rond 6.05. Gestaag en in een lekker tempo volbracht en reeds rond 15.30 bij de finish. Na kletsen met omstanders en nog 13 km terug naar het hotel. Voldaan plonzen we in bad. Deze foto is gemaakt in Workum, 12 km voor de finish in Bolsward.

read more
Freedom Ride 5 mei 2017

Freedom Ride 5 mei 2017

Vrijheid staat centraal
Team LottoNL-Jumbo organiseert de tweede editie van de Freedom Ride. Op vrijdag 5 mei 2017 fietsen wij deze pelotonstocht met Team LottoNL-Jumbo.

read more
ss Rotterdam

ss Rotterdam

Vrijdagavond eens een bezoek aan de ss Rotterdam. Met de schoonouders genoten van een heerlijk diner aan boord. In een leuke ambiance een gezellige avond met live Piano muziek op de achtergrond.

read more
29 oktober is de film Cinglé de Mont Ventoux live gegaan

29 oktober is de film Cinglé de Mont Ventoux live gegaan

Onze film van de Cinglé de Mont Ventoux is gereed en te zien via onze website. Onderaan de home pagina kom je erbij, of via het menu Beeld. Een impressie van hoe we op 27 juli de Mont Ventoux van alle 3 de zijden hebben beklommen. ZET WEL HET GELUID AAN. Veel kijkplezier als je het leuk vindt dit eens te zien. Met een knipoog van ons, RoMi.

read more
Sault 2e dag even klimmen

Sault 2e dag even klimmen

Na een goede nachtrust bijgekomen van de reis en dag 1.
Vandaag, 25 juli 2016, wat steiler en langere klimmetjes doen en dus wat hoger de bergen in. Het is warm vandaag. Op col de Saint Jean even wat kletsen met andere Nederlandse wielrenners. Zij zijn hier al 14 dagen en kunnen ons al wat vertellen van de omgeving en wat ons te wachten staat.

read more
Sault opwarm rit

Sault opwarm rit

Na een lange heenreis op zaterdag, met de nodige files, doen we een niet al te moeilijke 1ste rit vandaag. De files zijn we uiteindelijk maar ontvlucht zaterdag om de laatste 270 kilometer door de bergen te gaan. Ontzettend mooi, maar je hebt er wat tijd voor nodig. De fietsrit is erg mooi en kost toch wel wat moeite, wellicht ook om even te wennen aan de warmte. Bijtanken moet ook 2 x vandaag.

read more
De Kale Berg

De Kale Berg

De Kale Berg, de Mont Ventoux. Ingeschreven voor de poging eind juli om toe te treden tot de Club des Cinglés du Mont Ventoux.

read more
Ook onze Bikes vind je weer op de weg……

Ook onze Bikes vind je weer op de weg……

Zo, de banden zijn vorige week weer opgepompt. De eerste kilometers buiten afgelegd. Nog een beetje erg druk en niet al teveel tijd om te fietsen. Maar, wat we vrij kunnen maken, wordt toch benut om rond te toeren. Zaterdag 9 april rijden we een deel van de VLS toer Correct. Wij vertrekken van huis en haken in bij de Kiltunnel. Als iemand met ons mee wil horen we het wel. Voor zondag 10 april, moeten we route nog bepalen. Maar ook dan springen we op de fiets. Tot onderweg, RoMi

read more
Bijzonder jaar 2018

Bijzonder jaar 2018

In Puttershoek wordt 2018 een bijzonder jaar. In de zomer zal onze kleine ter wereld komen. Een klein wonder is hard aan het groeien en zal ons leven verrijken deze zomer.

read more